Ptice

CosmosolGroup - provođenje mjera sanitarne zaštite, dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, što podrazumjeva sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, te ekonomskih šteta koje mogu nastati djelovanjem glodavaca i drugih štetočina

Ptice

Opis, identifikacija i suzbijanje

Opasnosti koje prijete ljudima i njihovom mjestu prebivanja od strane ptica ne smiju se zanemarivati. Dapače, ove bučne štetočine koje mogu prodrijeti u sve dijelove građevina prenose uzročnike bolesti kao što su Candida albicans, E.Coli ili Salmonellosis koji predstavljaju prijetnju po ljudsko zdravlje. Stoga, ako imate problema s pticama, definitivno biste trebali kontaktirati stručnjaka za štetočine koji vam može dostaviti plan za kontrolu ptica koji je posebno prilagođen vašem objektu i potrebama.

Zašto se trebate riješiti ptica?

Ptice štetočine zagađuju građevine, predmete, proizvode ili ljude s njihovim izmetom koji čak može oštetiti vanjske površine građevina tako što uzrokuje njihovo hrđanje ili propadanje, da ne govorimo kako građevina prepuna ptičjeg izmeta i nije baš neki prizor za oči. Dakle, osim zdravstvenih problema ptice isto tako mogu postati izvor poslovnih gubitaka, primjerice mogu oštetiti reputaciju hotela uništavajući i zagađujući ga ili uznemirujući njegove goste. One također mogu unijeti stjenice ili grinje u vaš hotel ili dom, a ovi nametnici zasigurno nisu cimeri za poželjeti. Povrh toga, ptičji izmet može začepiti odvode, učiniti pod klizavim, a ako ptice izgrade gnijezdo u blizini nekakvog izvora topline postoji opasnost od požara.
Dakle, ako imate problema s pticama trebali biste poduzeti nešto po tom pitanju čim prije jer što se duže ptice gnijezde i zagađuju vaš objekt to će teže biti riješiti se njih i prijetnji koje nose sa sobom.

Kako se riješiti ptica?

Suzbijanje i odbijanje

Način za pristupiti najezdi ptica je to da učinite vaš objekt nepoželjnim mjestom za njihovo prebivanje. Dakle, suzbijanje ptica podrazumijeva smanjenje njihovog pristupa izvorima hrane i odgovarajućim mjestima za gniježđenje. Kako biste to postigli, trebali biste tražiti pomoć od stručnjaka za štetočine koji će pregledati sva problematična područja u vašoj građevini, identificirati vrstu ptica i osmisliti u skladu s tim plan za vaš objekt kako u njemu ne bi obitavale ptice.
Da bi izbacio ptice iz vašeg objekta, stručnjak za štetočine koristit će dobroćudne ali učinkovite načine kako bi ih odbio. Ovo uključuje postavljanje posebno dizajniranih strašila, audio i video zapreka i sličnih proizvoda na mjestima gdje se ptice gnijezde ili provode vrijeme, što će u kombinaciji sa smanjenim pristupom hrani i mjestima za gniježđenje osloboditi vašu građevinu od ptica.


Cosmosol Group vrlo aktivno i kontinuirano radi na analizi, rješenjima, zaštiti i prevenciji za sve sanitarne i DDD prijetnje, a za tretmane koristimo najkvalitetnija i u praksi provjerena ekološka sredstva, na način koji isključuje mogućnost incidenata, bez ometanja poslovanja s dužnom pažnjom prema imovini korisnika usluga, imajući u vidu posebnost svakog pojedinog objekta.

Na sve naše usluge, nudimo garanciju, jer nama je klijent na prvom mjestu! Kontaktirajte nas ODMAH.

Cosmosol Group d.o.o.
T: +387 61 377 210
F: +387 33 977 027
E: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
A: Kromolj bb, 71000 Sarajevo, BiH


LOKACIJA

Kromolj bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pogledaj na Google mapi

KONTAKT

Telefon: + 387 33 977 027
Mobitel: + 387 61 377 210

Email: [email protected]

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak: 08 - 16 sati
subota: 08 - 12 sati
nedjelja: hitne intervencije