Intro Image
Icon intro

Dezinfekcija

Dezinfekciju provodimo primjenom specijalnih dezinficijensa u cilju suzbijanja i spriječavanja infekcija s radnih površina, predmeta i prostora.

više
Intro Image
Icon intro

Dezinsekcija

Dezinsekcija je skup mjera koje provodimo s ciljem smanjenja štetnih vrsta insekata koji prenose uzročnike zaraznih bolesti i toksičnog su djelovanja.

više
Intro Image
Icon intro

Deratizacija

Deratizacija je skup mjera i postupaka koji se provode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodavaca: štakora, miševa i mišolikih glodavaca.

više
POZDRAVNI MODUL
CosmosolGroup - profesionalni DDD poslovi

Djelatnost firme Cosmosol Group d.o.o. je provođenje mjera sanitarne zaštite, odnosno mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, što podrazumjeva sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti, te ekonomskih šteta koje mogu nastati djelovanjem glodavaca i drugih štetočina!

Cosmosol Group d.o.o. pruža stručne usluge sanitarne zaštite, za što posjeduje Rješenje Ministarstva zdravstva Federacije BiH.

Usluge obavljamo najkvalitetnijim, u praksi provjerenim, ekološkim sredstvima, na način koji isključuje mogućnost incidenata, bez ometanja poslovanja i s posebnom pažnjom prema imovini korisnika usluga, imajući u vidu posebnost svakog pojedinog objekta.

Poslove sanitarne zaštite izvršavaju stručno osposobljeni djelatnici svim poznatim metodama. Za obavljanje djelatnosti poduzeće posjeduje svu odgovarajuću opremu, kao i specijalna namjenska vozila.

Postani partner

LOKACIJA

Kromolj bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pogledaj na Google mapi

KONTAKT

Telefon: + 387 33 977 027
Mobitel: + 387 61 377 210

Email: [email protected]

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak: 08 - 16 sati
subota: 08 - 12 sati
nedjelja: hitne intervencije